Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4014 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Goedkoop verhuisbedrijf Groningen door Studenten

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op vrijdag 1 juni 2018  |  Verloopt op donderdag 30 augustus 2018
14 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Studentverhuize
Land
Nederland
Woonplaats
Den Haag
Website
Bekijk alle
advertenties van Studentverhuize
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Overeen te komen
Postcode
2513 RB
Plaats
Den Haag
Provincie
NL - Zuid-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Goedkoop verhuisbedrijf Groningen door Studenten

De voordelen van verhuizen door StudentVerhuizers:
Studentenverhuizers is oorspronkelijk opgericht door twee studenten die na hun eigen verhuizing vonden dat verhuizen beter kon en vooral goedkoper.

Doordat wij zelf onze studentverhuizers opleiden, bieden wij verhuizingen voordeliger aan, maar met dezelfde kwaliteit. Hierdoor zit je bank ineens een stuk lekkerder wanneer na deze dag met een voldaan gevoel terug kan kijken op de geslaagde verhuizing.

Samen met goed advies en het juiste verhuismateriaal regelen wij uw verhuizing zorgvuldig en nauwkeurig van deur tot deur. Zelfs met spoed.

Verhuizen in of naar Groningen.
Heeft u de keuze voor Groningen gemaakt en wil u weten wat een verhuizing in of naar Groningen u gaat kosten? Vraag dan nu onze gratis verhuisofferte op maat aan door op bovenstaandede link in de advertentie te klikken en wij sturen u binnen 24 uur een scherpe offerte.


Gratis zoekertjes

Met 8530 gebruikers, 4014 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.