Gratis Adverteren België | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4005 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Loodgieter nodig in Amsterdam?

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 11 januari 2018  |  Verloopt op woensdag 11 april 2018
223 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Madovdkamp
Land
Nederland
Telefoon
0631302689
Woonplaats
Amsterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van Madovdkamp
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs
98
Prijs-Optie
Vanaf
Postcode
1081KE
Plaats
Amsterdam
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Loodgieter nodig in Amsterdam?

Een verstopt riool komt doorgaans niet onaangekondigd. Misschien heeft u de signalen dat er een verstopping in aantocht was niet herkend, of leken de klachten vanzelf te verdwijnen.

Op enig moment is de verstopping een feit, en ongeacht het tijdstip kan het dan zo zijn dat u direct een loodgieter nodig heeft om u van uw rioolproblemen te verlossen.
Goed om te weten dat de gecertificeerde loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade in héél Amsterdam en omgeving dagelijks actief zijn om de helpende hand te bieden bij verstoppingen in het rioolstelsel.

Niet alleen tijdens kantooruren, maar dag en nacht staan onze gespecialiseerde loodgieters klaar om met behulp van de modernste gereedschappen en kennis van zaken rioolproblemen effectief op te lossen.


Gratis zoekertjes

Met 8537 gebruikers, 4005 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dè snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in België.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.