Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 3863 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Bedankt bloemen bestellen bij DeRoos bloemist

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 8 mei 2018  |  Verloopt op maandag 6 augustus 2018
7 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Deroosbv
Land
Nederland
Telefoon
+31206168685
Woonplaats
Amsterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van Deroosbv
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Postcode
1066EE
Plaats
Amsterdam
Provincie
NL - Noord-Holland
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Bedankt bloemen bestellen bij DeRoos bloemist

Iemand op een leuke manier verrassen en bedanken? Zeg bedankt met een boeket prachtige bloemen! Kies een mooi kleurrijk boeket en spreek uw bedankje uit met een persoonlijk kaartje. Een complimentje of bedankje is altijd welkom. Wij helpen u graag om gemakkelijk een bedankje te versturen en een lach op het gezicht te toveren. Wilt u nog wat extra's geven? Bestel gemakkelijk een heerlijke fles wijn of een leuk cadeau mee bij uw boeket bloemen.

Wij bezorgen dezelfde dag nog uw bedankje in Amsterdam als u voor 13:00 uur bestelt. Bestellingen die na 13:00 uur binnenkomen, bezorgen wij de volgende dag.

Bloemist De Roos BV is al sinds 1927 een begrip voor de bezorging van bloemen en bloemstukken in Amsterdam en omstreken. De Roos BV levert al bijna 100 jaar kwalitatief bloemwerk voor elke gelegenheid. Voor een verjaardagsboeket, geboorteboeket , een trouwboeket of een rouwstuk ben je bij De Roos BV op het juiste adres. Altijd met zorg samengesteld en uitsluitend dagverse bloemen rechtstreeks van de veiling.

Klik op de link in de advertentie om direct ons aanbod aan bedankt bloemen te bekijken.


Gratis zoekertjes

Met 8494 gebruikers, 3863 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.