Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4014 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Alexandria, voor al uw schilderwerk in Den Haag

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 24 mei 2018  |  Verloopt op woensdag 22 augustus 2018
18 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
alexandriabv.nl
Land
Nederland
Telefoon
0703387438
Woonplaats
Den Haag
Website
Bekijk alle
advertenties van alexandriabv.nl
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Postcode
2517 GK
Plaats
Den Haag
Provincie
NL - Zuid-Holland
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

Alexandria, voor al uw schilderwerk in Den Haag

Het aannemersbedrijf Alexandria mag zich al meer dan 20 jaar dť meesterschilder van Den Haag en omstreken noemen. Alexandria Meesterschilders is een landelijk erkend schildersbedrijf en levert kwalitatief hoogstaand schilderwerk in Den Haag en omstreken.

Wij voeren het schilderwerk deskundig voor u uit, nemen al het schilderwerk voor u uit handen. Of u nu een binnenschilder of een buitenschilder nodig heeft, u bent bij Alexandria aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op, of vraag een offerte aan via http://www.alexandriabv.nl/offerte.html

Schilderen is zowel een kunst als een vak. Schilderen vraagt namelijk kennis van materialen, de juiste kwaliteit, gevoel voor trends en oog voor details.De titel meesterschilder moet je verdienen. Een schildersbedrijf mag zich alleen meester noemen, door zich te onderscheiden met continu vakwerk van hoog niveau. De kwaliteit wordt gewaarborgd door ervaren en gediplomeerde vakspecialisten die hun werk met passie uitvoeren.Gratis zoekertjes

Met 8530 gebruikers, 4014 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.