Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4014 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Catering voor hotels, congrescentra, begrafenissen en bedrijven

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op vrijdag 25 mei 2018  |  Verloopt op donderdag 23 augustus 2018
17 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Bertdeli
Land
Nederland
Telefoon
010 473 62 04
Woonplaats
Rotterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van Bertdeli
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Overeen te komen
Postcode
3113 AN
Plaats
Rotterdam
Provincie
NL - Zuid-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Catering voor hotels, congrescentra, begrafenissen en bedrijven

Delibert is sinds 1993 toeleverancier van luxe lunch- en borrelproducten voor hotels, begrafenissen, conferentiecentra en bedrijven.Sinds kort kunt u bij ons ook terecht voor de verzorging van uw bedrijfslunch of borrel, of van uw lunch of borrel thuis. Hiervoor hebben wij luxe schalen samengesteld zodat u met veel gemak een aantrekkelijke lunch of borrel online kunt bestellen die wij serveerklaar bij u aanleveren.

Door ons brede en zeer gevarieerde assortiment en onze jarenlange ervaring kunnen wij ook de volledige verzorging van uw congres of conferentie op ons nemen.Ik nodig u graag uit om eens rond te kijken in onze webwinkel. Bestellen is mogelijk via de mail, maar ook telefonisch staan wij u graag te woord.


Gratis zoekertjes

Met 8530 gebruikers, 4014 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.