Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 3990 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld. Wehkamp.nl
Direct Wonen Huren

Topper! Prostaatfit, voor de verzorging van uw prostaat

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 13 juli 2016  |  Verloopt op donderdag 13 juli 2017
2998 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Prostaatfit
Land
Nederland
Woonplaats
Medemblik
Website
Bekijk alle
advertenties van Prostaatfit
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
29,95
Prijs-Optie
Vanaf
 
 OMSCHRIJVING

Topper! Prostaatfit, voor de verzorging van uw prostaat

ProstaatFit is een speciaal product dat goed is afgestemd op de extra behoeften van mannen op oudere leeftijd. De 100% natuurlijke ingrediŽnten in ProstaatFit zijn goed voor de prostaatfunctie en hebben daar een verzorgende invloed op. Met ProstaatFit kunt u de goede functie van de prostaat behouden.

Deze kuur van 100% natuurlijke capsules beschermen en houden uw prostaat in goede conditie. Zo behoudt u een normale prostaat. De prostaat functioneert goed bij een hoge hoeveelheid zink in het lichaam. Silica bevordert de doorbloeding en geeft elasticiteit en steun aan de huid en het weefsel en is bovendien een anti-klonter middel. Het is bewezen dat groene thee extract een positieve uitwerking heeft op de prostaat. Pyridoxine bevordert de stofwisseling en het vervoer van selenium en het is een vorm van vitamine B6. Selenium heeft ook een verzorgende functie voor de prostaat. Het is niet meer nodig om uw nachtrust te onderbreken, omdat u vaak naar de wc moet. Vanaf nu slaapt u de hele nacht door. En u kunt weer fietsen, wandelen en op een andere manier actief bezig zijn, zonder de hele tijd op zoek te gaan naar een toilet.

Prostaat
De prostaat is een vitale klier bij de man die onder de blaas zit en de vorm en het formaat van een walnoot heeft. Deze klier zit om het laatste deel van de plasbuis dat uitkomt in de blaas en produceert vloeistof, dat aan het sperma wordt toegevoegd. De vloeistof helpt de zaadcellen door de urinebuis te vervoeren en voorkomt dat er sperma in de blaas komt tijdens de ejaculatie. Omdat het mannelijk lichaam op oudere leeftijd verandert, is het verstandig om meer aandacht aan de prostaat te besteden en het goed te verzorgen. De prostaat kan namelijk in de grootte toenemen. Daardoor kan het gaan drukken op de urinebuis, waardoor het plassen moeizamer gaat. Ook komt het plassen moeilijker op gang en kan er na de plas nog urine nadruppelen. Een gezonde leefstijl: matig met alcohol, niet roken, sporten en gezond eten heeft positieve invloed op uw prostaat.

Oudere leeftijd
Hormoonhuishouding bij mannen verandert naarmate ze ouder worden. Het gehalte van het geslachtshormoon testosteron neemt af en het gehalte van andere stoffen neemt toe. Doordat er meer testosteron in DHT (een stof die ontstaat door de afbraak van testosteron) wordt omgezet, veroorzaakt het een verhoogde hoeveelheid DHT in de prostaat. De verandering van testosteron in DHT heeft geen positief effect op de prostaat, omdat het testosterongehalte in het lichaam te laag is. Deze stof verzamelt zich in het weefsel van de prostaat, waardoor de prostaat geprikkeld wordt. Dat kan leiden tot de bovenstaande symptomen.

Kenmerken van ProstaatFit

* 100% natuurlijk product
* Van belang voor het behoud van een normale prostaat
* Helpt bij het ophouden van de urine
* Goed urineren

Prostaat tips

Trefwoorden:
Prostaformula, Prostaatfit, prostaat pillen, fitte prostaat, prostaat verzorging, prostaat problemen, prostaat probleem, vergrote prostaat, prostaat vergrotng, pillen prostaar, prostaat verbetering, prostaatkanker, prostaatvergroting, goedaardige prostaatvergroting, prostaatontsteking, bph, erectiestoornis, psa waarde, erectiele dysfunctie, urine problemen.


Gratis zoekertjes

Met 7893 gebruikers, 3990 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.