Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4002 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Vakantiehuis Eschdorf te huur Ardennen Luxemburg

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 11 januari 2018  |  Verloopt op woensdag 11 april 2018
230 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
toerist
Land
BelgiŽ
Woonplaats
antwerpen
Website
Bekijk alle
advertenties van toerist
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs-Optie
Overeen te komen
Provincie
BE - Antwerpen
Land
Luxemburg
 OMSCHRIJVING

Vakantiehuis Eschdorf te huur Ardennen Luxemburg

Mooie vakantiewoning te huur in de Ardennen in Luxemburg.

In deze mooie, recente woning is het grootste gevaar dat uw kinderen misschien niet op tijd voor het eten naar binnen komen. En zie ze dan maar eens te vinden. Achter de woning ligt namelijk een gigantische (met de eigenaar gedeelde) tuin. U kunt blijven lopen en lopen en wanneer u aan het eind bent Ö. gaat hij nog weer verder. Er is zelfs een doolhof in aangebracht. Om van de Luxemburgse natuur te genieten hoeft u er dus niet eens op uit te gaan! Maar denkt u niet dat deze woning alleen buitenluxe te bieden heeft, want ook binnen vindt u alle ruimte en een zeer comfortabele inrichting, zoals in de moderne keuken. Via de grote ramen komt veel natuurlijk licht, hetgeen nog bijdraagt aan het ruimtelijke gevoel. Op verzoek mag u de kanoís van de eigenaar gebruiken die op een paar kilometer afstand bij het Lac de la Haute-SŻre liggen.

Dichtbij het centrum van Luxemburg kunt u in korte tijd al het moois van dit kleine land bereiken: de hoofdstad Luxemburg, Clervaux, Diekirch en natuurlijk de alomringende, prachtige groene heuvels. Wist u trouwens dat Luxemburg zijn eigen wijnen heeft? Lekker om ís avonds in die grote tuin van te genieten.


Gratis zoekertjes

Met 8535 gebruikers, 4002 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.