Gratis Adverteren België | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4005 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Topper! Ledger Nano S - The secure hardware wallet for cryptocurrency

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 28 december 2017  |  Verloopt op vrijdag 28 december 2018
383 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Nixon
Land
Nederland
Woonplaats
Almere
Website
Bekijk alle
advertenties van Nixon
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
58,-
 OMSCHRIJVING

Topper! Ledger Nano S - The secure hardware wallet for cryptocurrency

De Ledger Nano S is een cryptocurrency hardware wallet ontwikkeld door het Franse bedrijf Ledger. Deze organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling van (hardware) cryptocurrency wallets en zakelijke blockchain toepassingen.

Ledger biedt verschillende hardware wallets aan, waaronder de “Nano S” en de “Blue”.

Samen met Trezor, is Ledger marktleider op gebied van hardware wallets voor cryptocurrencies. Het bedrijf staat er om bekend dat hun hardware wallets snel ondersteuning bieden voor nieuwe populaire cryptovaluta.

Na het plaatsen van een bestelling stuurt Ledger netjes een bevestiging, alsmede en track & trace link wanneer de bestelling verzonden is. De hardware wallet wordt verzonden vanuit Frankrijk en wordt binnen een paar dagen thuis bezorgd.

De Ledger hardware wallet controleert de integriteit van de software op het apparaat iedere keer dat de wallet wordt ingeschakeld. Een Secure Element chip voorkomt dat er met de hardware gerommeld kan worden. Op deze manier worden alle hardware wallets van Ledger beveiligd tegen kwetsbaarheden.


Op het moment van schrijven ondersteunt de Ledger Nano S bijna 20 verschillende cryptocurrencies: Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Dogecoin, Ethereum, Ethereum Classic, Komodo, Litecoin, Stratis, Zcash, Ripple, PoSW, Ark, Ubiq, Expanse, PIVX, Vertcoin en Viacoin.

Alle Ledger software wallet applicaties hebben dezelfde look and feel. Hebben een duidelijke weergave van het saldo, overzicht van alle transacties en de mogelijkheid om betalingen te versturen en te ontvangen.


Bestel hem vandaag nog, zodat u snel kunt beginnen met het veilig opbergen van uw Bitcoins of andere ICO's.
Gratis zoekertjes

Met 8537 gebruikers, 4005 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dè snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in België.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.