Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4014 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Alanya-Kestel penthouse met zee uitzicht, tijdelijke promotie

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 21 februari 2018  |  Verloopt op dinsdag 22 mei 2018
259 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
LeMoralHomes
Land
Turkije
Telefoon
00905300907887
Woonplaats
Alanya
Website
Bekijk alle
advertenties van LeMoralHomes
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
175000
Postcode
07425
Plaats
Alanya-Kestel
Land
Turkije
 
 OMSCHRIJVING

Alanya-Kestel penthouse met zee uitzicht, tijdelijke promotie

Modesto Homes in Kestel-Alanya is een laagbouw appartementen complex bestaande uit vijf verdiepingen met in totaal 20 appartementen en 5 penthouses. Gelegen op slechts 150 meter van het strand en de kustweg, maakt het verblijf hier gemakkelijk en aangenaam.
Dit penthouse biedt een ongestoorde en ononderbroken uitzicht op zee. Met 190m2 bebouwde oppervlakte heeft: hal, woonkamer, aparte keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers (een van hen is en-suite), balkon en een dakterras.
Het complex biedt: parkeerplaats, twee liften, sauna, fitness, huismeester, een buitenzwembad met een gedeelte voor kinderen, vergaderzaal, gemeenschappelijke opslagruimte, videofoon, brievenbus voor elk appartement.
Kenmerken van het penthouse: - Eerste klasse materialen werden gebruikt - Bij de ingang, keuken en badkamer, eerste klas keramische tegels zijn geÔnstalleerd, in de woonkamer en slaapkamers, hebben de kopers de keuze voor het installeren van laminaat of keramische tegelvloer. - De woonkamer heeft een verlaagd plafond met spots - Pre-installatie van: airconditioning en zonwering - De outdoor units voor airconditioning zal verborgen worden geÔnstalleerd - Dit penthouse heeft een ruim balkon met doorzichtig glas.

De prijs van dit penthouse was: 200.000 Euro, nu verlaagd naar: 175.000 EURO.
Nu in promotie: tot einde 2017

Contacteer ons vrijblijvend, voor een bezoek aan het complex.
Kijk op: www.lemoralhomes.com onder ref 193


Gratis zoekertjes

Met 8530 gebruikers, 4014 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.