Gratis Adverteren België | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 3863 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Appartement in het historisch centrum van Valencia

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018  |  Verloopt op maandag 14 mei 2018
52 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
allinvalencia
Land
Spanje
Telefoon
622610489
Woonplaats
Alcoceber
Website
Bekijk alle
advertenties van allinvalencia
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
350.000
Prijs-Optie
Doe een bod
Postcode
46000
Plaats
Valencia
Land
Spanje
 OMSCHRIJVING

Appartement in het historisch centrum van Valencia

Appartement, beschikbaar op de vierde verdieping van een goed bewaard XIX eeuws gebouw in het verkeersvrije historisch centrum van de stad, met slechts één appartement per verdieping. De bevoorrechte enclave op amper 70 meter van de kathedraal 'La seu' (de zetel) van Valencia bied alle vrijtijdsdiensten, Restaurants, tavernes en winkelcentrum.

Het appartement met 122 m2 woonruimte beschikt over 5 balkons die uitzicht geven op 2 wandelstraten, La Calle Palau (paleisstraat) en Calle plaza Mossen Milá (straat en plein). Vanop de paleisstraat, stapt men de inkomhal binnen waar de eigenaars over een gemeenschappelijke bergingsruimte voor fietsen of allerhande beschikken. 

De volledige traphal werd gerenoveerd met respect voor de XIX eeuwse bouwstijl. Langs de met houten leuningen uitgeruste traphal stapt men naar de vierde verdieping tot aan de voordeur en servicedeur van het beschikbaar appartement.

De inkomhal van de ca.10 m2 hal met vensterraam met zicht op het 'Calle' Mossen Milá-plein' (wandelstraat en plein). 
Links van de inkomhal,  aan de rechter gevelzijde beschikt men over een groot (hoek) salon van ca. 20m2, een balkonraam op de voorgevel en zijgevel met zicht op de voor en zijdegelegen wandelstraat.
Naast de salonkamer, (linkse gedeelte van de gevel) beschikt men over een ruime slaapkamer van ca. 15m2. Dankzij de zuidelijk gerichte 4de verdieping van het gebouw,  geniet men veel zon en daglicht gepaard met een prachtige uitzicht over de historische binnenstad, kathedraal of bisschoppelijk bisdom en of andere belangrijke stadsgebouwen. 
Rechts van de inkomhal stappen we naar de woon en eetkamer van ca. 20m2 met interesante XIX eeuwse tegelvloeren en een balkonraam die uitgeeft op het ' Calle' Mossen Milá-plein'.
Aan de achterzijde van het appartement,  gescheiden van de woon en eetkamer die grenst aan de keuken, stapt men naar een tweede ruime slaapkamer van ca. 15m2, met een muurkast en een balkonraam die uitgeeft op het ' Calle ' Mossen Milá-plein'.
Naast deze linker zijgevel slaapkamer beschikt men over een derde (vroegere dienster) slaapkamer van ca. 5 m2 (zonder vensterraam).
Langs de gang van ongeveer 3 m2 stappen we naar de badkamer van ca. 5 m2 met stortbad, lavabo en muurkast.
Naast de badkamer beschikt men over een ca. 20 m2  grote keuken met stenen luchtschouw en eethoek, die dankzij de grote ramen en uitgeven op een binnenplaats of patio, veel daglicht krijgt.
Naast de keuken beschikt men over een binnenplaats of patio met klein terras en individuele wc ruimte. 

De binnenzijde van de vroegere 'dienst ingang' ca. 4 m2,  werd de laatste jaren als opslagruimte gebruikt en is groot genoeg voor het plaatsen van een lift.

Vanuit de inkomhal stappen we door de traphal naar het hogergelegen gemeenschappelijk dakterras van ca. 50 m2. Op de overloop naar het dakterras bevinden zich 2 bergplaatsen van 6 m2 met raam en uitzicht op het dakterras, waarvan één bij het appartement behoort, verder vind men er de  elektriciteitsmeter en een kleine kamer met toilet en watervoorziening.
Vanop het dakterras krijgen we een prachtig uitzicht op het oude historische gedeelte van de stad, zoals de toren van de kerk van Sint Esteban, de Micalet, Palau de l 'Arquebisbe, de koepel van de parochie van Santo Tomas, evenals een prachtig uitzicht op het bovenste deel van emblematische gebouwen.

De verkoopsprijs van het appartement bedraagd 350.000€ met de mogelijkheid van een tegenaanbod. De IBI of gemeentebelasting bedraagt 260€ per jaar en de onderhoudskosten zijn minimaal omdat er slechts 4 appartemente en een commerciël lokaal of restaurant zijn gehuisvest.

Een perfecte woning om te restaureren in het meest centrale historische deel van de stad, ideaal voor toeristisch dagtoerisme.

Een video virtueel bezoek vant het appartement kan op 
http://allinvalencia.com/?seccion=getprop&id=633 en zal eerstdaags ook in het Nederlands beschikbaar zijn op 'youtube - allinvalencia'

Breng een virtueel bezoek aan het historische stadsgedeelte doorheen onze fotogalerij. http://allinvalencia.com/ayuntamiento.visita.php?a=275

Breng een virtueel begeleid bezoek van het eigendom op onze website of op volgende link youtube ..... momenteel beschikbaar in Spaanse of Franstalig ... eerstdaags zal ook een Nederlandstalige versie beschikbaar zijn voor het gemak van de bezoekers.

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=YUmsaF7IHZU&t=129s


Gratis zoekertjes

Met 8494 gebruikers, 3863 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dè snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in België.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.