Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4002 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Kenneth Valverde! Zanger/gitarist: Mexicaanse, Zuid-Amerikaanse & Spaanse muziek

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 19 december 2017  |  Verloopt op maandag 19 maart 2018
1394 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Valverde
Telefoon
024-3446893
Woonplaats
Nijmegen
Website
Bekijk alle
advertenties van Valverde
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
 
 OMSCHRIJVING

Kenneth Valverde! Zanger/gitarist: Mexicaanse, Zuid-Amerikaanse & Spaanse muziek

Kenneth Valverde is een Zuid-Amerikaanse zanger/gitarist met internationale ervaring, die gespecialiseerd is in Mexicaanse, Zuid-Amerikaanse en Spaanse muziek, ter opluistering van uw gezellige avonden, barbecues, recepties, bruiloften en partijen.

Vanuit zijn huidige verblijfplaats in Nederland reist hij veel naar Duitsland, ItaliŽ, BelgiŽ en Griekenland, waar hij in mei 1999 een TV-Special opgenomen heeft voor het Griekse kanaal ''Enoplon Dinamion''.

Hij wordt niet alleen aanbevolen om zijn stem en gitaarspel, maar is ook in hart en nieren een entertainer, die de mensen weet te boeien en te amuseren met zijn ritmische en romantische muziek.

Afhankelijk van de ambiance brengt hij voor- of achtergrondmuziek ten gehore.

In maart 2003 was hij in het land ook te zien en te beluisteren in de bioscoopfilm LIEVER VERLIEFD, een romantische comedy geproduceerd door Johan Nijenhuis van kaskrakers COSTA en VOLLE MAAN. In bovengenoemde film heeft Kenneth Valverde samen met zijn collega meegespeeld onder de naam Los Mayas.

Voor info/boekingen: 024-3446893 of 06-18699087


Gratis zoekertjes

Met 8535 gebruikers, 4002 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.