Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4005 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Beveilig Uw Kunst Effectief Draadloos en eenvoudige installatie

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op zaterdag 23 december 2017  |  Verloopt op vrijdag 23 maart 2018
596 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
couteis
Land
Nederland
Telefoon
+31.5434.78933
Woonplaats
Breda
Website
Bekijk alle
advertenties van couteis
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
279,00
Provincie
NL - Gelderland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Beveilig Uw Kunst Effectief Draadloos en eenvoudige installatie

Draadloos alarmsysteem, beveilig al uw kunstwerken, eenvoudige installatie, plug and play ! Het enige wat u erbij nodig heeft is een simkaart (abonnement of prepaid). Standaardsysteem bestaat uit: centrale (is tevens gewoon telefoontoestel !), sirene (kan u aansluiten maar hoeft niet), 3 x afstandsbediening, raam- en of deurcontact (2x) en een bewegingsmelder alsmede antenne en een 12 V adapter.
Het systeem is volledig draadloos en kan eenvoudig geÔnstalleerd worden, tevens is het systeem (3x op afstandsbediening) voorzien van een alarm (SOS) knop. U schakelt het systeem in m.b.v. de afstandsbediening en zodra het alarmsysteem onraad registreert, krijgt u een sms-bericht met de aard van de melding. Ook kunt u controleren wanneer b.v. een sleutelhouder in uw woning gaat en wanneer deze weer vertrekt, u kunt zels (heimelijk) meeluisteren, ook als het alarm afgaat. U wordt dan door het systeem (na de sms) gebeld en kunt u meeluisteren om b.v. een loosalarm uit te sluiten of om te horen hoe uw eigendom wordt gestolen en uw woning wordt geruÔneerd. Aansluiting op de 12V adapter kan in principe overal worden ingezet, vakantiewoning, woning, schuur, loods, bedrijf, boot en zelfs (vracht)auto om bijvoorbeeld lading te beveiligen.


Gratis zoekertjes

Met 8537 gebruikers, 4005 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.