Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4002 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Bronzen beelden en sculpturen uit brons e.a. exclusieve woonaccessoires

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 3 januari 2018  |  Verloopt op dinsdag 3 april 2018
596 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
bronzeandmore
Land
Nederland
Telefoon
0652683057
Woonplaats
numansdorp
Website
Bekijk alle
advertenties van bronzeandmore
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
3281xc
Plaats
Numansdorp
Provincie
NL - Zuid-Holland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Bronzen beelden en sculpturen uit brons e.a. exclusieve woonaccessoires

Over Bronze and More de winkel;

Bronze and More is gespecialiseerd in de verkoop van mooie bronzen beelden van hoogwaardig brons voor in en om het huis. Onze bronzen artikelen zijn voornamelijk gebaseerd uit verschillende stijlperioden, zoals rococo, art-nouveau, jugendstil, art-deco, empire of mythologisch . Bent u op zoek naar een mooi beeld gemaakt van brons van mensen kinderen of van dieren b.v. een paard, hond, kat of ander bronzen huisdier. Zoekt u bronzen tuinbeelden of een modern of klassiek bronzen beeld voor in de tuin, u zult altijd slagen uit het uitgebreide assortiment bronzen beelden van Bronze and More.

Ook zijn onze bronzen beelden zeer geschikt om als verjaardagscadeau te geven of om te schenken bij een huwelijk, trouwerij, jubileum, relatie, pensioen, sportwedstrijd of danstrofee. Speciaal voor overlijden of afscheid hebben wij prachtige gedenkbeelden en grafdecoraties in brons en bent u dus aan het juiste adres bij Bronze and more.Verder vindt u in onze webshop exclusieve en betaalbare woondecoraties, brocante en porselein met bronzen artikelen, aardewerk, spiegels, kandelaars, vazen, lampen en verlichting.

Voor in de tuin en om het huis verkopen wij prachtige huis en tuin decoraties, paviljoens, priŽlen, rozenbogen en tuinpoorten. Kijk ook eens naar onze fonteinen en waterornamenten, tuinbanken en tuinmeubelen van teakhout, smeedijzer en gietijzer.

Diverse bronzen beelden uit de webwinkel, zijn vanaf heden te bewonderen en te koop in de webshopwinkel Bronze and More aan Derde Dwarsweg 4 3281 KZ te Numansdorp ( alleen op aanvraag te bezoeken )

Diverse tuinartikelen in staan in Tuincentrum en hoveniersbedrijf Van der Waal aan de Beneden Molendijk 8a in Numansdorp. Kijk op www.tuincentrumvanderwaal.nl voor de openingstijden en het route beschrijving.

Let op !!

Niet alle artikelen uit de webwinkel staan daar standaard op voorraad, dit is slechts een kleine greep uit de uitgebreide te bestellen collectie in de webwinkel van Bronze and More

Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek in onze online webwinkel of kom een keer gezellig shoppen in de winkel of in het tuincentrum

Op afspraak kunt u In Numansdorp een aantal artikelen uit de webwinkel komen bekijken als u b.v. twijfelt om dit online te bestellen. U zal dan persoonlijk worden geadviseerd door een ervaren specialiste in bronzen beelden en andere artikelen uit brons gemaakt die in de webwinkel staan.

De diverse tuinartikelen uit de webwinkel kunt u ook komen bekijken bij Tuincentrum van der Waal aan de Beneden Molendijk 8 a in Numansdorp, leuk om samen te combineren voor een dagje uit naar Numansdorp.Voor kwaliteit bronzen beelden en brocante tuinmeubelen

bent u dus aan het juiste adres bij Bronze and More .

Bronze and More staat garant voor;

Service-kwaliteit-professionaliteit-originaliteit

Behulpzaamheid-betrouwbaarheid-betrokkenheid


Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek in onze website-winkel


Gratis zoekertjes

Met 8535 gebruikers, 4002 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.