Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4002 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Koplopers van schrijver Ben Midland. Een humoristische kijk op grappige zaken

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 17 januari 2018  |  Verloopt op dinsdag 17 april 2018
65 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
benmidland
Land
BelgiŽ
Telefoon
00351289367492
Woonplaats
Gijzegem
Website
Bekijk alle
advertenties van benmidland
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
10.65
 OMSCHRIJVING

Koplopers van schrijver Ben Midland. Een humoristische kijk op grappige zaken

Je kent ze wel. De snelwandelkampioenen onder ons, de tot lachen uitnodigende mannetjesputters die nergens voor terugdeinzen, de haatimams die ons met hun opgeheven vingertje de les willen lezen of het nostalgische winkeltje waar ze ooievaarskuitenvet verkopen, dat spul waar je jarenlang naar zocht.

Het zijn de vreemde eenden in de bijt, vaak mensen met eigenzinnige karakters en tot de verbeelding sprekende neringen in achterafstraatjes. De meeste van die vreemde eenden gaan gewoon hun gang. Ze doen hun vaak komische ding aan de oppervlakte maar meestal zonder aan ons op te vallen.

Dat zou voor altijd zo blijven, ware het niet dat een aantal ervan door hun absurde trekjes en eigenschappen mijn aandacht wist te trekken. De leukste heb ik aan een vraaggesprek onderworpen en samengevat in dit humoristisch getinte boekje getiteld ďkoplopersĒ

https://www.amazon.de/Koplopers-Ben-Midland/dp/1981539840/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid
=1515948963&sr=8-1&keywords=ben+midland

Ook in e-book formaat!


Gratis zoekertjes

Met 8535 gebruikers, 4002 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.