Gratis Adverteren België | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4002 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

15 daagse avontuurlijke camper rondreis Kaapstad - Kaapstad

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 29 januari 2018  |  Verloopt op zondag 29 april 2018
461 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
afrikaonline
Telefoon
0031-105225011
Woonplaats
Berkel en Rodenrijs
Website
Bekijk alle
advertenties van afrikaonline
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs
645,00
Land
Overige landen
 
 OMSCHRIJVING

15 daagse avontuurlijke camper rondreis Kaapstad - Kaapstad

Dag 1 Kaapstad – Melkbosstrand (ca. 55 km)
Verwelkoming op de luchthaven van Kaapstad door een vertegenwoordiger van de camper verhuurmaatschappij en transfer naar het verhuurdepot waar u de camper in ontvangst neemt. Rest van de dag ter vrije besteding om uit te rusten van de reis of om een eerste tochtje te maken in de omgeving. Overnachting op camping nabij Melkbosstrand.

Dag 2 Melkbosstrand - Kommetjie (ca. 125 km)
Vertrek uit Melkbosstrand en rijden richting Kaapstad. Vandaag kan er een bezoek worden gebracht aan het centrum van Kaapstad met de beroemde Tafelberg, het Victoria & Alfred Waterfront en Robbeneiland, de botanische tuin van Kirstenbosch en veel meer. Aan het einde rijden via het vissersplaatsje Hout Bay naar het plaatsje Kommetjie en de camping van vanavond.

Dag 3 Kommetjie – Kleinmond (ca. 160 km)
Via een mooie kustroute rijden lang het Kaapse schiereiland en plaatsjes als Simonstown, Kalkbay en St. James rijden richting de Overberg regio. Schitterende kustroute langs False Bay vanaf Gordon’s Bay naar Rooie Els en langs Betty’s Bay, Pringle Bay en Hangklip. In de middag kan een bezoek worden gebracht aan de Harold Porter Botanische tuin. Overnachting op een camping in Kleinmond

Dag 4 Kleinmond – Swellendam (ca. 180 km)
U hebt de hele dag de tijd om via bijvoorbeeld de schitterende kustroute naar Hermanus te rijden en vandaar uit naar Swellendam. Deze mooie route, ook bekend als de 'walvissenroute', brengt u langs de Harold Porter Botanische tuin met z'n prachtige protea’s (de nationale bloem van Zuid-Afrika). Van juli t/m november zwemmen hier talloze walvissen met hun pasgeboren kalfjes. U kunt vanuit Hermanus per boot een 'whalewatching' tour maken (ter plaatse te boeken en betalen). Wanneer u buiten het walvisseizoen Hermanus bezoekt, kunt u door de straten wandelen langs de vele winkeltjes en de oude haven. Verder rijdt u door naar L' Algulhas. Dit is officieel het meest zuidelijk gelegen puntje van het Afrikaanse continent en hier ontmoeten de Atlantische en Indische Oceaan elkaar. Voor een mooi uitzicht over de Kaap, kunt u de vuurtoren beklimmen. Vervolgens rijdt u langs de ongerepte stranden van Struisbaai, met een idyllisch haventje waarin bontgekleurde bootjes hebben aangemeerd, naar Swellendam. U overnacht op een camping nabij Swellendam.

Dag 5 Swellendam - Wilderness (ca. 245 km)
Vertrek uit Swellendam en via de beroemde tuinenroute rijden naar het plaatsje Wilderness Onderweg kunt u een bezoek brengen aan Mossel Bay. Portugese zeelieden, op weg naar het Verre Oosten, zetten hier voor het eerst voet op Afrikaanse bodem. Mossel Bay heeft mooie stranden, historische architectuur en een tweetal unieke musea. U verblijft 2 nachten in Wilderness op een kampeerterrein vlakbij de lagune.

Dag 6 Wilderness
Vandaag hebt u de hele dag de tijd om van de mooie omgeving te genieten. Zo kan er een bezoek worden gebracht aan het plaatsje Knysna, een gezellig badplaatsje aan een prachtige lagune. In en rondom Knysna zijn vele mogelijkheden voor dagexcursies zoals o.a. een treindagtocht met een antieke stoomtrein van Knysna naar George visa versa, via een schitterende route langs de kust en de prachtige binnenlanden of een boottocht over de lagune met een bezoek aan de Heads. Als u van oesters houdt is de Oyster Tavern op Thesen Isle de plaats om te bezoeken. In de lagune van Knysna worden oesters gekweekt en in de Oyster Tavern kan men deze lekkernijen proeven. Verder is het erg mooi om naar de Heads te rijden of te wandelen. Een uitkijkpunt bij “The Heads” biedt een prachtig uitzicht over zee, de lagune en Knysna. Vanuit Knysna kan ook de badplaats Plettenberg Bay worden bezocht met prachtige stranden. U kunt hier een boottocht maken over de baai waarbij op zoek wordt gegaan naar dolfijnen die hier voorkomen. Op zaterdagen is er een leuke makt in Sedgefield Overnachtingen op de camping in Wilderness.

Dag 7 Wilderness – Stormsrivier (ca. 150 km)
Vertrek uit Wilderness en rijden naar het Tsitsikamma Nationaal Park. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan Plettenberg Bay en aan Monkey Land waar verschillende soorten apen worden opgevangen in een jungleachtig omgeving. Hier kun je een rondleiding krijgen waar uitgelegd wordt door een gids over de leefwijze van de verschillende apensoorten (erg leuk!!!!). In het Tsitsikamma Nationaal Park kunt u een wandeling maken door het subtropische woud en de avonturiers onder u kunnen zich wagen aan een wandeling over de hangbrug van de Stormsrivier. Overnachting op het kampeerterrein aan de oever van de Stormsrivier.

Dag 8 Stormsrivier – Addo Elephant Park (ca. 275 km)
Vertrek uit Tsitsikamma en rijden via Port Elizabeth naar het beroemde Addo Elephant Park. Dit park heeft een leuke camping met een restaurant en een waterplaats waar, vooral in droge tijden, de olifanten s’ avonds water komen drinken. Nadat de corridor met het Zuurberg Nationaal Park tot stand kwam, zijn de kuddes olifanten weer behoorlijk toegenomen. In de dicht begroeide, natuurlijke omgeving leven thans circa 350 olifanten. Daarnaast kunnen hier ook buffels, koedoes, jakhalzen, elanden, rode hartebeesten en vele vogelsoorten worden gezien. De volgende dag heeft u alle tijd om dit uitgestrekte natuurreservaat te ontdekken. Overnachting op de camping van het Nationaal park.

Dag 9 Addo
Dag ter vrije besteding in het Addo Nationaal Park. Overnachting op de camping in het Addo Elephant Park.

Dag 10 Addo - Oudtshoorn (ca. 450 km)
Vertrek uit Addo en rijden naar Oudtshoorn, de Verenhoofdstad van de wereld, zo genoemd vanwege de vele struisvogelboerderijen. Natuurlijk mag een bezoek aan een struisvogelboerderij niet ontbreken! In deze omgeving zijn vele interessante bezienswaardigheden, zoals de Cango Caves en de Cango Wildlife Ranch. Twee nachten verblijf op een camping nabij Oudtshoorn.

Dag 11 Oudtshoorn
Gehele dag ter vrije besteding in en rondom Oudtshoorn. Verblijf op de camping nabij Oudtshoorn.

Dag 12 Oudtshoorn – Montagu (ca. 245 km)
Vertrek uit Oudtshoorn en rijden via Calitzdorp, Barrydale en Swellendam naar het plaatsje Montagu. Verblijf op een camping in Montagu.

Dag 13 Montagu – Stellenbosch (ca. 211 km)
Uw bestemming vandaag is het beroemde wijngebied van Zuid-Afrika. De fraaie wijnboerderijen en Kaap-Hollandse huizen die u onderweg tegenkomt, zijn typisch voor de Kaapprovincie. U verblijft twee nachten op een camping nabij Stellenbosch

Dag 14 Stellenbosch
De gehele dag is ter vrije besteding. Bezoek de langgerekte Dorp Straat met z'n historische Kaap-Hollandse huizen en de authentieke Victoriaanse winkel van Oom Samie. Uiteraard is een dagje Stellenbosch niet compleet zonder een bezoek aan één van de vele wijnboerderijen in de omgeving. Ook het pittoreske Franschhoek is een bezoekje waard. Dit stadje werd in 1688 gesticht en toegewezen aan de Hugenoten, nadat zij Frankrijk waren ontvlucht. U kunt hier heerlijk door de kleine straatjes slenteren met vele antiek- en souvenirwinkeltjes. Het nabijgelegen Paarl biedt historische charme, cultuur, architectonisch erfgoed en voortreffelijke wijnen. Bezoek het Paarl Rots Natuurreservaat, waar vandaan u adembenemend uitzicht heeft over de omringende valleien en bergen. Overnachting op de camping nabij Stellenbosch.

Dag 15 Stellenbosch - Kaapstad (ca. 80 km)
Vandaag de laatste dag van uw verblijf in Zuid Afrika. In de middag de camper inleveren (voor 16.00 uur) bij de verhuurmaatschappij en transfer naar de luchthaven van Kaapstad.


Gratis zoekertjes

Met 8535 gebruikers, 4002 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dè snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in België.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.