Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 3679 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Campingpark in uniek natuurgebied, RoemeniŽ

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op vrijdag 10 november 2017  |  Verloopt op donderdag 8 februari 2018
430 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
harmans
Land
Nederland
Telefoon
0347-351446
Woonplaats
Vianen
Website
Bekijk alle
advertenties van harmans
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
407310
Plaats
Gilau, RoemeniŽ
Land
Overige landen
 
 OMSCHRIJVING

Campingpark in uniek natuurgebied, RoemeniŽ

Aangeboden mooie kampeerplaatsen op campingpark Eldorado in Gilau, 'De Poort van het Apusenigebergte'. Dit is een uniek karstgebied met meer dan 10.000 grotten, waaronde de op een na grootste ijsgrot met gletsjer van Europa. Vele druipsteengrotten met onderaardse riviertjes en meertjes, de langste is 48 km. lang. Verder boven elkaar gelegen bergmeren, watervallen, bergrivieren, beekjes, bossen, bergkloven en mooie valleien.
Op de camping zijn Salvamont berggidsen aanwezig voor het maken van trips in de bergen en de grotten, ook maken ze o.a. jeepsafari's en rafting op snelstromend water. Vanaf de camping worden ook boerenkartochten gemaakt in het mooie gebied achter de camping, men kan daar ook wandelen en de paarden-, schapen-, geiten-, koeienkuddes en waterbuffels van de zomerboeren zien en fossielen verzamelen.
De camping is onder Nederlands beheer naar ANWB normen gebouwd en heeft alle moderne comfortabele voorzieningen, ook voor mindervaliden. Er is een natuurbad met zandstrand en zonneweide, speeltuin en sportveld, tafeltennis, een restaurant met ruime menukeuze en gezellig terras. Ook snacks en afhaalmaaltijden zijn tegen prettige prijzen verkrijgbaar.
Verhuur van houten huisjes,luxe appartementen en groepstenten. Info en tarieven vindt u op de website. Gratis onbeperkt beveiligd draadloos internet, inlogcodes in de receptie verkrijgbaar. Camper service station. Geregeld worden er in het hoofdseizoen excursies georganiseerd. In de receptie zijn fotoboeken met omschrijving in te zien en op het aanplakbord is veel info over de omgeving voor het maken van tochtjes.
Reserveren is niet nodig, er is gegarandeerd plaats genoeg. De camping is goed bereikbaar met openbaar vervoer, bushalte op 500 meter. Er is een rechtstreekse vliegverbinding van Dortmund naar Cluj al vanaf 15 euro (zie website).
Een onvergetelijke (kampeer)vakantie in een unieke omgeving voor een prettige prijs, niet onbelangrijk in deze recessie! Geniet van de cultuur, de folklore, de oude ambachten, tradities, en het mooie klimaat met veel zon en weinig neerslag, de vriendelijke en gastvrije bevolking. Kom als toerist en vertrek als vriend!


Gratis zoekertjes

Met 8327 gebruikers, 3679 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.