Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4014 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

'Caprolen maken', het nieuwste boek van schrijver Ben Midland

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 17 januari 2018  |  Verloopt op dinsdag 17 april 2018
60 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
benmidland
Land
BelgiŽ
Telefoon
00351289367492
Woonplaats
Gijzegem
Website
Bekijk alle
advertenties van benmidland
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
16.00
 OMSCHRIJVING

'Caprolen maken', het nieuwste boek van schrijver Ben Midland

Capriolen maken. Een capriool is het maken van een paardensprong waarbij tijdens het zweefmoment de achterbenen fel achteruit slaan. Zo ook is deze bundel gevuld met capriolen, tweeŽnvijftig korte, krokante verhalen over onverwachte, smeuÔge voorvallen en situaties uit het gewone leven. Het maken van capriolen is aan inflatie onderhevig. De titel roept nostalgie op en is dan ook ironisch en dubbelzinnig. Een capriool wordt naast door paarden vaak gemaakt door personen die vol zitten met gekke streken, een soort mens waaraan veel tekst te onttrekken valt en draagt bij als onuitputtelijke oorsprong van vermakelijke of leerzame vertellingen. In deze bundel verwijs ik naar hen, als bron van mijn arbeid, aan henzelf opgedragen.

Ben Midland is een Nederlandse schrijver van thrillers en korte verhalen. In zijn reeks 'Kronkelingen' schrijft hij over gebeurtenissen, vaak komische of grappige situaties van alledag en zijn ontmoetingen met opmerkelijke mensen. Capriolen maken is Ben's nieuwste bundel. Een aanrader.

https://www.amazon.de/Capriolen-maken-Kronkelingen-Band-1/dp/197335330X/ref=sr_1
_1_twi_pap_2?ie=UTF8&qid=1512321033&sr=8-1&keywords=ben+midland


Gratis zoekertjes

Met 8530 gebruikers, 4014 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.