Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4014 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Mobiele laadbruggen Ausbau voor container

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 18 januari 2018  |  Verloopt op woensdag 18 april 2018
80 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Ausbau
Land
Nederland
Telefoon
00380445993015
Woonplaats
Haag
Website
Bekijk alle
advertenties van Ausbau
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
4999
 OMSCHRIJVING

Mobiele laadbruggen Ausbau voor container

Mobiele laadbruggen Ausbau voor container. Het hefvermogen 6, 8, 10 en 12 t. De hydraulisch verstelbare hoogte (van 90 cm tot 165 cm), het brede laadvlak. Dit hefplatform bespaart aanzienlijk de af-/inladingstijd + het werk (de af-/inlading kan aalleen door de bestuurder van de stapelbordenhefwagen worden verricht). De anti-slip, hanteerbaar hellend laadvlak, de veiligheidskragen, beproefd hydraulisch systeem. Zie gedetailleerde informatie aan site nl.ausbau.ua id:FMY1Lh
Gegevens voor het contactopnemen te Kiev (Oekraїne):
T 00-380-44-599-3015
http://nl.ausbau.ua
Hoe werk mobiele laadbruggen Ausbau voor container: De stapelbordenhefwagen heft de boord van het platform en voert hem tot aan de vrachtauto/-wagen toe. Een mens stelt een nominale waarde (min 90 cm, max 165 cm) van de hoogte van het hefplatform in doordat hij op de greep van de hydraulische pomp heeft gedrukt. Daarna wordt het hefplatform met behulp van twee kettingen bevestigd aan de vrachtauto, en de wielen worden door middel van de afsluitrem vastgezet (de rem en het platform maken deel van een set uit), dan rijdt de stapelbordenhefwagen met de lading over de oppervlakte van het hefplatform meteen de vrachtauto of -wagen binnen.
Bovendien worden door ons de mobiele laadbrug op bestelling vervaardigd, met het maximale hefvermogen 30 t.
Garantie voor Mobiele laadbruggen: 2 jaar
Goedkope levering aan elk punt in Europa binnen 5-8 dagen
Volledige set van de CE-documenten. 7 jaar ervaring in de EU-markt.


Gratis zoekertjes

Met 8530 gebruikers, 4014 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.