Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4002 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

PARTNER-PROGRAMMA'S ADVERTENTIESITE SNEUP.NL


Verdien geld met je website!


Online geld verdienen met Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een enorme groeimarkt. Dat komt doordat steeds meer mensen via internet hun aankopen doen. Steeds meer producten en diensten worden tegenwoordig online aangeschaft.

Bedrijven maken hierbij steeds meer gebruik van affiliate marketing. Deze vorm van marketing komt uit Amerika en ook in Nederland komt dit steeds vaker voor. Affiliate marketing wordt in Nederland ook wel: partnerverkoop genoemd.

Wat is Affiliate Marketing precies?

Bedrijven - binnen de affiliatewereld 'Merchants' genoemd - maken gebruik van affiliate marketing om hun omzet via internet te vergroten. Zij doen dit door hun producten of diensten via affiliates aan te bieden. Dit houdt in dat jij (als affiliate) 'links' of 'banners' op je website kunt zetten naar producten die eigenlijk niet van jou zijn. Bezoekers van jouw website kunnen deze producten aanschaffen door op deze 'links' te klikken om vervolgens terecht te komen op de site van de 'Merchant'.

Hoe verdien ik geld met Affiliate Marketing?

Als bezoekers van jouw site op deze links klikken en zo producten aanschaffen, krijg jij van het bedrijf dat deze producten aanbiedt een gedeelte van de omzet (provisie).
Als affiliate van een bedrijf neem je eigenlijk een deel van de marketing en de promotie van dat bedrijf over. Jij zorgt ervoor dat het bedrijf en/of de producten ervan gepromoot worden en dat het bedrijf daardoor een hogere omzet draait. Met het verkoopproces en de levering van goederen of diensten heb je dus niks te maken. Jij zorgt er alleen maar voor dat het bedrijf meer klanten krijgt.

Hoe kom ik aan 'tekstlinks' en 'banners' voor het te promoten bedrijf?

Om een bedrijf te promoten krijg je via onderstaande affiliatebedrijven de beschikking over allerlei advertentiemateriaal, zoals 'banners' en 'tekstlinks'. Deze 'banners' en 'links' zet je op je eigen website of in advertenties die je op internet (bijv via Sneup..!) plaatst. Zodra mensen dus op deze 'banners' en 'links' klikken en via die weg een product of dienst aanschaffen verdien jij geld. Als je dat een beetje handig aanpakt kan dat een hele lucratieve (bij)verdienste zijn!

Dat wil ik ook! Hoe kan ik starten met Affiliate Marketing?

Er bestaan een aantal essentiŽle hulpmiddelen wanneer je geld wilt verdienen doormiddel van affiliate programmaís.

PayPro

PayPro is de Nederlandse Clickbank voor affiliate-producten. Net zoals op Clickbank plaatsen bedrijven hun producten, zodat deze door affiliates kunnen worden aangeboden. Daarnaast biedt PayPro aan affiliates een betaalsysyeem dat zij kunnen gebruiken op hun website. Deze kunnen affiliates op hun website zetten om zo klanten betalingen te laten doen via iDeal of PayPall. Dit is ontzettend handig voor als je geen eigen betaalsysteem op je website hebt! Om te starten met PayPro moet je je aanmelden. Je krijgt dan een eigen PayPro account waarop het geld wordt gestort dat je verdient met affiliate verkopen.
Klik hier om je direct aan te melden bij PayPro.

Tradedoubler

Tradedoubler is een netwerk voor bedrijven die willen adverteren via affiliates. Tradedoubler geeft de bedrijven de mogelijkheid hun advertenties via Tradedoubler te verspreiden naar deze webmasters en publishers. Affiliates verdienen geld als via hen advertentie een lead of een verkoop wordt gegenereerd. Voorbeelden van bekende bedrijven die aangesloten zijn bij Tradedoubler zijn: Dixons, Apple, Staatsloterij, Lotto en Dell.

Door de bekendheid die Tradedoubler heeft gemaakt, betalen bedrijven veel geld om in Tradedoubler opgenomen te worden. Om deze reden genereer jij als affiliate bij Tradedoubler ook veel hogere inkomsten dan bij andere affiliatebedrijven. Tradedoubler staat hoog aangeschreven in de markt, dus daar kun je als (startend) online-ondernemer goed van profiteren.

Zodra je een account hebt krijg je alle middelen die je nodig hebt om producten en diensten van de bedrijven te promoten en daar flink mee te verdienen.

Clickbank

Clickbank is de grootste internationale marktplaats voor affiliate programmaís. Op Clickbank plaatsen veelal Amerikaanse bedrijven hun producten, zodat deze door affiliates kunnen worden aangeboden. Om te starten met Clickbank moet je je aanmelden. Je krijgt dan een eigen Clickbank account waarop het geld wordt gestort dat je verdient met affiliate verkopen.
Klik hier om direct een account aan te maken bij Clickbank.
Gratis zoekertjes

Met 8535 gebruikers, 4002 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.